האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

קולקציית הארי פוטר החדשה ברשת חנויות נעמן ורדינון

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אש וחושך | רונית, לפעילות הסדרות המבוטלות של נטפליקס
פורסם ב: Oct 21 2024, 13:18 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20148
מגדר:female
משתמש מספר: 45181
חפצי המשתמש: צפה

"אש הדרקון היא שהפיחה חיים בעולם."
קולה של אמה מהדהד בלבה, בלום פורשת את ידיה לצדדים ומתחילה למלמל את מילות הלחש.
"אש הדרקון יכולה לכבות את כל אשר קיים סביבנו."
היא מרגישה כוח עצום, רעב ואכזרי, נענה לקריאתה, דוהר לעברה, ולרגע פחד אוחז בה. אבל היא יודעת שאסור לה להרפות עכשיו, אסור לה לתת לצל להימלט.
"אף יצור חי לא יכול להתנגד למשיכה של אש הדרקון. בוודאי לא יצורי אפלה."
היא פוערת את פיה ויורקת עמוד אש אל-על, מגדלור של קסם עתיק. היא מרגישה את הרעד באוויר, צמרמורת חולפת בגבה כשהצל מופיע. היא פוקחת עיניים ומביטה בו - הוא מרצד, החלק היחיד בו שקל לראות הוא קווי המתאר מסביב ל... חוסר, שהוא הגוף שלו. לרגע נדמה לה שהיא עומדת פנים-אל-פנים עם ההתגלמות של המימד האפל, של כל הצללים בעולם. "ילדה טיפשה," הוא מלחשש, וגופו מתעוות שוב, הפעם לצורה שמזכירה עוף-חול. "איך את מעזה לנסות לרמות אותי? אני הצל שאש הדרקון הטילה כשהאירה לראשונה את היקום! יום אחד כל העולם הזה יתפורר לאבק ואני אשאר ואמלוך על האפר של בני מינך!"
בלום לא מגיבה, בקושי מתייחסת אליו, שפתיה נעות ללא הרף ואנרגיה קסומה מתאספת בכפות ידיה. היא מוכנה, היא מרגישה, ומרשה לעצמה לחייך ולהיישר מבט לאפלה המוחלטת. "לא נראה לי," היא מגחכת, ומשחררת את כוחה המלא של אש הדרקון.
גל חמים שוטף אותה, שוטף דרכה, בולע את צרחות הסבל של הצל ומותיר באוזניה רק פצפוץ נעים כמו זרדים במדורה. לו הייתה מתרכזת, ייתכן ובלום הייתה מבחינה ברגליים שלה נהפכות ללהבות ומתפוגגות בתוך האש הגדולה, אבל היא נולדה מתוך אש הדרקון, וכל שהיא חשה הוא שזה מקומה. האש העוטפת אותה מרגישה כמו החיבוק שקיבלה מאמא שלה לפני רגעים ספורים, וכשהיא נמסה היא חשה רק שלווה.

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
2684 5349 3485 1724

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2024