0 חרמשים |
|
פורסם ב Oct 21 2024, 08:49 AM
|
||
קוסם מצטיין |
קמלה האריס או דונלד טראמפ||דיון
בחמישי בנובמבר 2024 עתידות להתקיים הבחירות לנשיאות ארה"ב. בבחירות, כמקובל, יתמודדו שני מועמדים משתי מפלגות: המפלגה הדמוקרטית והמפלגה הרפובליקנית. המפלגה הרפובליקנית היא בעלת גישה קצת יותר שמרנית ימנית, בעוד המפלגה הדמוקרטית היא בעלת גישה שמאלית יותר. בבחירות הקרובות, יעמוד הנשיא לשעבר דונלד טראמפ בראש המפלגה הרפובליקנית, כשבראש המפלגה הדמוקרטית תעמוד סגנית הנשיא קמלה האריס. נכון להיום, הסקרים מראים על קרב צמוד מאוד בין השניים, כאשר האריס נמצאת ביתרון קל של פחות מ-5% (במספר סקרים אף נראה שטראמפ מוביל במירוץ). לגבי דעתם על המלחמה בעזה – טראמפ תומך חד משמעית בישראל, ומעוניין בהעברת נשק אלינו אפילו על חשבון נשק שיועבר לאוקראינה כנגד רוסיה. האריס, לעומתו, דוגלת בגישה מתונה יותר, ורוצה להביא לכדי הפסקת אש בעזה. אז מה דעתכם? אילו הייתם יכולים להצביע בבחירות (ואולי חלקכם יכולים), למי מבין השניים הייתם נותנים את הקול שלכם? הצביעו בסקר ופרטו את דעתכם בתגובות :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב Oct 21 2024, 13:53 PM
|
||
קוסם מתקדם |
אני מעדיפה את טראמפ כי האריס לפחות לפי ההרגשה שלי יותר תומכת בפלסטין... למרות שטראמפ הוא אדם מאוד לא צפוי והוא גם די תומך ברוסיה במלחמה...
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב Oct 21 2024, 14:48 PM
|
||
To be a Rock and not to Roll |
הבעיה הגדולה של אמריקה היא שהאנשים בה תמיד קיצוניים: הם או בימין הקיצון או בשמאל הקיצון.
דונאלד טראמפ לא אדם שפוי, ואם הייתי גרה בארצות הברית הייתי מזועזעת רק למחשבה שהוא היה הנשיא שלי. אבל אני לא גרה בארהב ולכן אני יכולה לתמוך בלי מצפון בטראמפ. טראמפ תומך ישראל, ולכן אני תומכת בו. הוא יעזור לנו במלחמה הרבה יותר מהאריס. -------------------- And when the brokenhearted people living in the world agree, there will be an answer, let it be Let It Be ~ The Beatles --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב Oct 21 2024, 14:58 PM
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
אין לי כוח לכתוב עכשיו תגובה ארןכה ומפורטת כי כולם פה יושבים אותו הדבר ויודעים למה כולנו נבחר באותו אחד.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב Oct 21 2024, 14:59 PM
|
||
הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור |
זאת בעיה
לטובת אמריקה האריס תעזור לטובתנו? טראמפ קל הבעיה היא שהוא משוגע קיצוני עם דעות בעיתיות שמסוגל לשנות את דעתו בקלות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב Oct 21 2024, 15:21 PM
|
||||
קוסם מצטיין |
את יודעת? אני לא חושב שזה עד כדי כך נכון טראמפ הצליח לקדם את הכלכלה של ארצות הברית באופן יחסית ניכר, בעוד ביידן (שאסור לשכוח שהאריס היא סגניתו) דירדר את הכלכלה של ארצות הברית. טראמפ יפתור לארצות הברית את בעיית המהגרים ואני צופה שהאריס תטפל בזה בצורה גרועה מאוד. אי אפשר לקבוע באופן חד משמעי בכלל שהאריס תהיה טובה יותר לארצות הברית. אסור לשכוח גם שתחת ביידן פרצו שתי מלחמות, שזו כמות הזויה כשתחת שלטונו של טראמפ פרצו אפס. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב Oct 30 2024, 15:06 PM
|
||
Just feel the rock |
אני חושב שקמלה האריס עדיפה בהרבה מטראמפ
כאילו שניהם יחסית תומכים בישראל אבל אני אעזוב את זה בצד לרגע אם טראמפ יבחר, זה ישפיע על זכויות על כל כך הרבה אנשים לרעה אם הייתי גר באמריקה הייתי כל כך מפחד עכשיו במיוחד בהתחשב בעובדה שאין לי מה לעשות עם זה כי אני לא אוכל להצביע וזה המצב של עוד הרבה אנשים מתחת לגיל 18 שאם טראמפ יבחר זה ישפיע על הזכויות ועל החיים שלהם אבל אין להם שום דבר לעשות לגבי זה. -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ "Us weirdos got to stick together" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב Oct 30 2024, 16:20 PM
|
||||
A Cat With A Hat In A Hat |
מה זה אם הייתי גר באמריקה אני לא גר באמריקה ואני מפחד מזה עד בחילה. כאילו אנשים שאומרים שטראמפ צריך לנצח אני ממליץ לכם לחפש באינטרנט project 25 ולקרוא קצת אפילו לא קראתי את הכל והרגשתי צמרמורת ובחילה בכל הגוף. כאילו בואו רק לכתוב את ההודעה הזאת גרם לדם שלי לקפוא לרגע. אני מניח שאני לגמרי אוברריאקטינג בנושא הזה אבל זה ברצינות מפחיד אפילו מחוץ לאמריקה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Danganronpa|League of Legends|OMORI|The Owl House|Project Sekai --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב Oct 30 2024, 22:08 PM
|
||||
Just feel the rock |
כן, הגיוני ואוי ואבוי באמת כשחיפשתי וקראתי על זה זה הפחיד אותי רק לקרוא על זה ובתכלס זה נכון, אמריקה משפיעה בערך על כל העולם ובמיוחד על ישראל. -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ "Us weirdos got to stick together" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב Nov 13 2024, 19:48 PM
|
||||
something's in the air right now |
אני לא חושבת שאפשר לבחור את הנשיא של המעצמה הגדולה בעולם "בלי מצפון" אי אפשר להתעלם ממה שהוא חושב ואמר שהוא יעשה בתור נשיא רק כי זה לא משפיע עלייך...? כאילו אם את מזועזעת מהבנאדם אבל את מתעלמת מזה רק בגלל שזה לא ישירות משפיע עלייך זה די אמ לא שיטה טובה לדעתי אני מצטערת שזה יוצא שאני תוקפת ספציפית אותך אני לא מתכוונת למקד את זה אישית עלייך, פשוט זו גישה של הרבה אנשים בישראל ש"הוא קצת משוגע אבל הוא בעדנו", כאילו אם אנחנו "מפקירים" אמריקאים לנשיאות שלו למה אנחנו מצפים מהם לעזור לנו במלחמה? אם אנחנו בוחרים להתעלם ממה שקורה במקום מסוים לאנשים שיכלו בקלות להיות אנחנו כי זה לא משפיע ישירות עלינו למה אנחנו בכלל מצפים לטוב בחזרה מהם? זו הדרך שבה הרבה אירועים נוראיים בהיסטוריה קרו, כי אנשים מוסריים החליטו להעלים עין מבעיות שהם הרגישו שלא משפיעות עליהן. ואני לא אומרת שארהב לא צריכה לעזור לנו בסיטואציה של המלחמה, אני פשוט אומרת שבאופן כללי, אנחנו אומרים (בצדק) ששונאים אותנו בעולם ואז מצהירים שלא אכפת לנו מה טראמפ באופן מוצהר אמר שהוא יעשה בארהב כל עוד הוא יעשה משהו לטובתנו. לדעתי זאת דרך טיפה אנוכית לחשוב על דברים. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" טכנית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב Nov 25 2024, 22:10 PM
|
||
הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור |
בכללי טראמפ פשוט בן אדם מגעיל והם הוא יבחר אמריקה עשויה מאוד לחזור בזמן
אה ואיך אנחנו יודעים מה קמילה תעשה? סורי פשוט הכי מבוסס זה "טראמפ אמר" (עבריין מורשע ושקרן סדרתי שבמהלך אותו עימות שיקר כל כך הרבה שהמנחה נאלצה לקטוע אותו) או "היא אמרה אתה לגמרי צודק למפגין" טראמפ פשוט בנאדם נוראי ואנחנו מזכירות לכם שאחריי ההכרזה של בית הדין האג על ביבי וגלנט הממשל הדמוקרטי הוציא גינוי והודיע שזה היה צעד אנטישמי לא מבוסס (שזה נכון) בעוד שטראמפ לא דיבר על כך כלל. אבל אם נתעלם שנייה מישראל כי אנחנו לא מרכז העולם, טראמפ הוא נוראי ואיש מגעיל ועבריין מ*ן (מ-ו-ר-ש-ע). זה מי שאנחנו רוצים שינהל את המעצמה הגדולה בעולם, ברית הברית החשובה ביותר שלנו ואת מדינת החופש והאפשרויות? פרויקט 2025???? נוצר בידי תומכי טראמפ, אנשים מהממשל שלו אם הוא יבחר המדיניות הזאת יכולה לקודם בידו, אולי לא במלואה אבל הכול שם מזעזע ויפגע בכל כך הרבה אנשים בעולם. זה יכול להחזיר את הפמיניזם עשורים אחורה אגב, שמתם לב שכשטראמפ נאם מול יהודי אמריקה הוא השתמש באותו טריק ישן שהממשלה שלו משתמשת כבר שנים של לקרוא לכל מי שלא מסכים איתי בוגד? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |