0 חרמשים |
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:31 PM
|
||||
i think i know... O, no, i do not |
זיכרון / אתגר היי לכולם! מתרגשים לגבי מחר? גם אנייייי!!!!!! אני כבר לא יכול לחכות לראות את סו ואת ורד ואת אינפי ואת נטע ואולי את רומי וסופי ואוניסףףףף אני כבר לא יכול לחכות לראות את אוניסףףףף אני מניח שאתם כמוני, ושגם אתם נורא מתרגשים, אבל תעצרו חרגע: אתם חושבים שתוכלו לזכור את הפרצופים? כלומר, ללק מכם בטח ניחנו בזיכרון מדהים שיאפשר לכם לזהות אנשים רק מתמונת הפרופיל. אבל שאר האנשים לא יזכרו כל כך טוב, ובשביל זה באה הפעילות הזאת! אני אגריל לכם מישהו שהיה במפגש (אחרי המפגש) ואתם תצטרכו לכתוב קטע קצר על מה הוא לבש, מה הוא עשה, מה הוא אמר וכל זה. ככה תוכלו גם להכיר את המשתתפים יותר טוב כי אתם לא יודעים מי יוגרל לכם רק עד יום שלישי. התגמול שלכם יהיה 200 חרמשים או 13 נקודות בית. אז תהנו ובהצלחה!
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - קללות שמערבות ברווזים, שלייקס, צבי הנינג'ה ושיבולת שועל קוואקר :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:05 PM
|
||
לילה3> |
שם+כינוי: אוניסף, קתרין פירס
הבנאדם מהמפגש: אני מגריל לכם ביום שלישי ורד קישור לקטע שלי: הערות/הארות/מיינקראפט sub 30: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:00 AM
|
||
i think i know... O, no, i do not |
צונזרי
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - קללות שמערבות ברווזים, שלייקס, צבי הנינג'ה ושיבולת שועל קוואקר :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |